Zorgaanbod

Het Zorgnet Brabant bied zorg aan (jong)volwassenen met beperkingen. Ons aanbod is groot, voor ieder wat wils!
Onze hulp begint en eindigt niet van 9 tot 5. Wij staan klaar op momenten dat u ons nodig heeft. Zo communiceren wij met uw directe omgeving zodat ook zij op de hoogte zijn van jou vooruitgang.
Door onze persoonlijke aanpak van aanmelding tot een eventuele uitstroom zijn wij de juiste keuze voor jou. Als je kiest voor Het Zorgnet Brabant, dan zorgt Het Zorgnet Brabant voor jou.

Wij bieden de zorg vanuit de zorgdriehoek. De zorgmanager gaat samen met cliënt en netwerk aan de slag om ervoor te zorgen dat client zo gelukkig en zelfstandig mogelijk is in zijn leven. Dit doen we door te kijken en te praten over wat iemand al kan, wat iemand wil en hoe we hier van uit kunnen uitbouwen. Bij dit alles wordt waar mogelijk eigen netwerk betrokken zodat we het samen doen. Dit alles vanuit een relatie waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen zich serieus genomen voelt, gewaardeerd in zijn rol in de driehoek en tevreden over de samenwerking.

zorgdriehoek

 

Naast de zorgdriehoek maken wij gebruik van een speciale traject waardoor iedereen zich op zijn of haar manier kan ontplooien. Wij noemen dit het BOEA-Traject

BOEA staat voor

Beweging

Ontwikkeling

Educatie

Arbeidstherapeutisch

Bekijk het aanbod

 

creatief.jpg  Creatief

slider-image-1 Computer/IPAD voor slechtzienden en blinden

wood41 Houtbewerken