Dagbesteding

VZW Het Zorgnet Antwerpen biedt mensen met een beperking zinvol werk of een vorm van dagbesteding. U beslist wat bij u past!

Het hebben van werk en/of zinvolle dagbesteding is een fundamenteel element in iemands leven. Dit geldt voor de gehele samenleving, ook voor mensen met een beperking. Het Zorgnet Antwerpen ondersteunt u waar nodig is. Het hebben van werk of dagbesteding zorgt voor verrijking en afleiding. Het zorgt niet alleen voor een dagritme, maar geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het gevoel hebben zinvol bezig te zijn, iets toe te kunnen voegen met een bijdrage, plezier beleven, uitgedaagd worden en in verbinding staan met anderen. Het sociaal zijn met anderen is voor een groot deel van onze gemeenschap normaal.. maar helaas is dat niet voor iedereen zo. Daar helpen wij u een handje bij.

Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen een passende werk- of dagbestedingsplek heeft. Het Zorgnet Antwerpen biedt service en zorg op maat. Niet iedereen is hetzelfde en niet dezelfde aandoening zal hetzelfde worden ervaren. Daarom is het van groot belang om in contact te blijven met de cliënten en zijn/haar omgeving.  Bent u 18 jaar of ouder, dan is Het Zorgnet Antwerpen geschikt voor u.  Ook ondersteunen we bedrijven/organisaties bij hun werkgeverschap in het kader van de participatiewet.

Meer informatie ontvangen?
Neem contact op met de zorgmanager van Het Zorgnet Antwerpen.. Je kunt ook het contactformulier invullen, wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact op met jou. De zorgmanager van Het Zorgnet Antwerpen kan samen met u de mogelijkheden bespreken. Ook kunnen zij informatie verstrekken over de benodigde indicatie.